13. septembrist 21. detsembrini kestnud istungjärgul käis riigikogu koos 44 korral ning Sepp osales 27 istungil. Puudumise põhjused on Sepal erinevad - nädalajagu oli ta haige, ent ta on istungite ajast käinud ka Dubais ujumise MM-il, Eesti spordi kongressil, naistevastase vägivalla konvenstiooni arutelul ja koolitusseminaril.

Evelyn Sepale järgneb puudumiste arvu poolest reformierakondlane Hannes Astok, kes osales 28 istungil. Astok on istungite ajast käinud peaasjalikult seminaridel ning paaril konverentsil.

Reformierakondlane Mati Raidma osales 31 istungil. Riigikaitsekomisjoni esimehe Raidma istungitelt puudumise põhjuseks on eranditult välislähetused.

Kes sünnitas, kes mängis bridži

IRLi liige Liisa Pakosta käis kohal usinasti kohal 40 istungil, ent temal oli puudumiseks tõsine põhjus - 15.-16. septembril puudus ta Toompealt, sest sai viiendat korda emaks.

Lõppenud istungjärgu kõige skandaalsem puuduja oli aga IRLi saadik Sven Sester, kes käis töö ajast Sloveenias Euroopa väikeriikide olümpial bridži mängimas.

101 parlamendiliikmest on kõigil istungitel kohal käinud vaid 15 saadikut. Ühtegi puudumist pole kirja saanud Rein Aidma, Raivo Järvi, katrin Karisma-Krumm, Valeri Korb, Jaan Kundla, Väino Linde, Lauri Luik, Tatjana Muravjova, Tarmo Mänd, Eiki Nestor, Nikolai Põdramägi, Rein Ratas, Aivar Riisalu, Olga Sõtnik ja Jaan Õunapuu.

Riigikogu pressitalitus juhib tähelepanu asjaolule, et välislähetused kuuluvad samuti saadiku töökohustuste hulka ning seetõttu ei saa välissuhtlusega rohkem seotud riigikogu liikmeid nimetada puudujateks.