"Meie “juhtivas” ajakirjanduses on välja kujunenud tava, et tõde võivad kuulutada vaid teatud ringkonnad. Ehk Keskerakonnaga või Edgar Savisaarega seotud inimestel pole kunagi õigus – ka siis, kui neil on õigus," lausus Lepp Delfile

"Viimane näide on Priit Hõbemäe arvamus peaministri kohta. Kui “vaba meedia” vanahärra Priit Hõbemägi Ansipi puu taha saadab, siis on see tähelepanuväärne ja suur uudis. Kui seda teeb Tallinna TV, siis peetakse seda poliitiliseks angažeerituseks. Mart Ummelase kannatuse mõõt on lihtsalt täis, kas tasub aga TTV peatoimetajal end märklauaks sättida, on iseasi," lisas ta.

"Sellest, mida Ummelas veidi ekspressiivses vormis teeb, räägib, muide, ka masside lemmik ja valitsusringkondade pailaps Andrus Kivirähk. Tsiteerin tema viimast artiklit EPL-s: “Viimast meeleavaldust vaadates tundus, et midagi on justkui liikuma hakanud, ehkki see tunne võib petlik olla, sest varemgi on mitmed altpoolt tulevad positiivsed initsiatiivid põrganud vastu ülalt jõllitavaid kivistunud molusid."

Lepp küsib: "Niisiis, kes on kivistunud molud? Kas Andrus Ansip, kas Jürgen Ligi, kas Toomas Hendrik Ilves? On need Eestit juhtivad persoonid kõik ju õpetajatele otsesõnu öelnud: "Raha ei ole ega tule."

Lepa sõnul on ka Rein Kilk soovitanud Ansip välja vahetada.

"Kas peavoolumeedia on saanud suunise peaminister kukutada või on taastunud selle poole ajakirjanikes loomulik analüüsivõime? Kui nii, siis peab Mart Ummelas Tallinna TV-s kahekordselt pingutama, sest tuleb välja, et mitte ainult tema pole asjadest “õigesti” aru saanud," lõpetas Lepp.