Vähiravifond “Kingitud elu” viib alates tänasest Facebookis läbi kolmepäevase rahvusvahelise heategevusliku oksjoni, mille võitjad selguvad 31. detsembri keskpäevaks.

“Olgu selle Ärmaga kuidas on - meile meeldivad inimesed, kes tahavad teha head. Nii oleme tänulikud president Ilvesele, et ta oma legendaarsest lipsukapist mõned ikoonilised riideesemed vähihaigete toetuseks oli nõus annetama. Nüüd, kus tal enam peeneid vastuvõtte nii palju pole, vajab ta ka vähem lipse. Oksjon annab aga kellelegi ainulaadse võimaluse toetada vähihaigeid ja samas kanda presidendi lipsu juba näiteks aastavahetuse peol,” ütleb vähiravifondi “Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu.

Rahvusvaheliselt läheb oksjonile kolm käsitööna valminud siidilipsu.

Pakkumisi saab teha oksjoni Facebooki keskkonnas või või e-posti teel info@kingitudelu.ee

Oksjonid lõpevad 31. detsembri keskpäeval.

Kogu lipsude müügist laekuv tulu läheb vähihaigete toetuseks.

SA Hille Tänavsuu Vähiravifond "Kingitud Elu" on asutatud 5. veebruaril 2014 Hille ja Toivo Tänavsuu ning Janek Mäggi poolt. Fond hüvitab annetustest kogunevate võimaluste piires nende patsientide raviarveid, kelle ravimeid Eesti Haigekassa ei kompenseeri. Raha tuleb sihtasutusele tehtud annetustest. Fondi nõukokku, mis otsustab kas ja keda toetatakse, kuuluvad onkoloogid dr Peeter Padrik, dr Hele Everaus, dr Kristiina Ojamaa, dr Kadri Putnik, näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp ja suhtekorraldaja Janek Mäggi.