Kõige rohkem laekus ankeete pargi- ja kalmistuvahtide töökohtadele — 1124. Sotsiaalvaldkonna töökohtadele laekus 904, reisisaatjateks ja ühistranspordi koristaja töökohtadele Tallinna Autobussikoondises 748, reisisaatjateks ja ühistranspordi koristaja töökohtadele Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondises 663 ja erinevate valdkondade töökohtadele tuli avaldusi 64.

Eilsel Tallinna tööbörsil pakuti 400 sotsiaalset töökohta. Esitatud sooviavaldused vaatavad üle vastavate linna allasutuste juhid, kes võtavad peatselt sooviavalduste täitjatega tööintervjuu aja kokku leppimiseks ühendust. Esimesed tööbörsi vahendusel tööd saanud inimesed alustavad oma ametikohtadel märtsis ja aprillis, näiteks Paljassaare pargivahid alustavad tööd juba alates 1. märtsist.

Linnaeelarves on käesoleval aastal sotsiaalsete töökohtade loomiseks ette nähtud ligikaudu 70 miljonit krooni.

Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul edastatakse ligikaudu 50 ankeeti ka eraettevõtetele, näiteks AS-le Sebe ja mõnedele puhastusfirmadele, kes on huvitatud oma ettevõttes sotsiaalsete töökohtade loomisest.

“Järgmise tööbörsi kavatseme korraldada eeloleval sügisel, kus soovime oluliselt laiendada ja juurde luua sotsiaalseid töökohti sotsiaalvaldkonnas,” märkis linnapea.