Legendaarsel punkaril Tõnu Trubetsky’l, kes on tuntud ka kui Tony Blackplait, on siiralt kahju, et Propelleri liikmetest said IRL-i ning Juku-Kalle Raidi ajupesu-kampaania ohvrid, teatas Keskerakonna pressiesindaja.

„Särgikampaania kavandas ja rahastas IRL makstes Juku-Kallele selle läbiviimise eest. See oli labane tellimustöö. Üsna mitu minu ja Juku-Kalle ühist tuttavat helistasid mulle ning avaldasid imestust a la "Juku-Kalle on hulluks läinud...". Algul üritas Juku-Kalle särke J.M.K.E.-le pähe määrida. Need keeldusid. Siis pakkus Juku-Kalle särke Propellerile, makstes neile selle eest, et nad särgid selga paneksid. Üks tuttav kuulis, kui nad sellest rääkisid, et IRL oli selleks raha eraldanud ja lubas neile eetriaega ETV-s ja reklaami KesKusis. Hoolimata sellest keeldus Volkonski särki selga panemast. Teised paksud põhimõttelagedad Propelleri liikmed, kes olid nagunii Keskerakonna vihkajad, tõmbasid aga rõõmuga särgid selga, tehes sellest oma juubelikontserdi peamise numbri,” selgitas Trubetsky. „Kas pole naljakas ja kummaline, et inimesed, kes süüdistavad mind selles, et oleksin Keskerakonda astumise eest midagi saanud, saavad minu alatu ja alusetu laimamise eest raha ja muud meelehead ühelt teiselt erakonnalt? Puhas silmakirjalikkus!”

Asi ei lõppenud aga sellega, nagu jutustab Trubetsky: „Siis kogunes lava ette umbes 15 IRLlasest Kojamehe Jalgpallihaigla natsi-skinheadi, kes hakkasid Propellerile näppu viskama, ülejäänud rahvas oli tuim ja leige. Kui Propeller oli lõpetanud, läks meie bändi liige Roy Strider lavale särkide-vastast kõnet pidama, tõstes kõik kolm mikrofoni enda ette. Ta rääkis, et see särkide-kampaania õhutab vihkamist ühiskonnas. Ta sai umbes minut aega kõnelda, siis tormasid Propelleri-paksud eesotsas Määritsaga lavale ja rebisid mikrofonid tema eest ära ja karjusid sinna: "Ta on keskerakondlane! Ta on keskerakondlane!" summutades niiviisi kõne. Rahvas hakkas skandeerima: "Ven-nas-kond! Ven-nas-kond!". Siis hakkasid lava ees olevad natsid lõugama ja "Pro-pel-ler!" hüüdma. Üks karjus isegi „Heil Hitler!“ Ja siis tekkis selline vastastikku skandeerimine, mis moodustas sellise läbisegi lõugamise, millega ka kontsert lõppes. Selline lugu juhtus siis ööl vastu tänast,“ lisas Trubetsky. „Vaadates seda kirja, mis IRL Propelleri meeste särkidele lasi trükkida, tekkis küsimus, kas see erakond saab nüüd juhtnoore otse našilastelt Moskvast?”