“Esimese vaatuse lõpus lõikas Kark endale nii õnnetult noaga sõrme, et lausa luuni välja, verd lahmas, kuid vapper mees mängis esimese vaatuse vaatamata verisele käele lõpuni,” kirjeldab üks teatrikülastaja.

Teatri kommunikatsioonijuhi Tanel Tomsoni sõnul oli käimas esimese vaatuse viimane stseen, kus Kark Ulfsakit, kes teist kanget vanameest Al Lewist kehastab, sülitamise või näpuga suskamise eest ähvardab ühise sketši mängimisel.

“Pühapäeval tegi ta sellise improviseeriva käigu, et virutas noa, mis tal stseeni ajal käes on, laual olevasse küpsisepakki lauda kinni, et oma viha näidata, ta päris täpselt lauale ei vaadanud ja siis tal jäigi sõrm noa alla,” räägib Tomson, lisades, et nuga pole näitleja varem laval küpsisepakki virutanud.

Etenduse juht kutsus kiirabi, Kark sai kohapeal abi ja sõrmehaav õmmeldi kinni, kuid seetõttu venis vaheaeg ligi 45 minuti pikkuseks. Teises vaatuses läks näitleja lavale sidemes ja valutava sõrmega ning mängis tüki suurepäraselt lõpuni.

Tomson arvab, et pealtvaatajad ei pruukinud arugi saada, et temaga midagi vahepeal juhtus: “Vana kooli näitlejad, neile on ikkagi etendus püha asi ja kui vähegi võimalik, ei lasta end sellistest asjadest segada ning etendus mängitakse alati lõpuni.”