Lukas kinnitas, et Eesti riigi viiemiljoniline toetus Warner Bros filmistuudiole Christopher Nolani uuele linateosele "Tenet" ei ole annetus. Tööjõu- ja muud maksud laekuvad siiski Eesti eelarvele, lisaks tuleb arvesse võtta, et Nolani meeskond kulutab Eesti filmivõtetel üle 16 miljoni euro. Peale selle aitab ühe suurprojekti toetamine tekitada Eesti vastu huvi teistes režissöörides. "See on väga selgelt Eestisse jääv raha ja seega väga kasulik."

Lukas tõdes, et kõik tantsijad ja lauljad ei pääse suure huvi tõttu tantsu- ja laulupeole. Siiski väärivad tunnustust ka need, kes laulupeole ei pääsenud. "Seega kutsuti rongkäiku kõik laulu- ja tantsugrupid, et nad saaksid ikka peost osa," märkis Lukas.

Helme väitis, et meedia võimendas filmivõtete tõttu suletavate tänavate teemat."Palun, et kultuuriministri selgitused edastatakse adekvaatselt ja ebaõiged väited, nagu Eesti maksumaksja maksaks kinni Warner Brothersi kommertsprojekti, ümber lükataks," sõnas Helme.

Ajakirjanikud pärisid ministrite käest ka alkoholiaktsiisi langetuse tõttu. "Kui ajakirjandust uskuda, et nagu alkoholi aktsiisilangetusega juhtuks mingi katastroof, siis nii ei ole," rääkis Helme. Ta lisas, et kuigi lätlased plaanivad ka alkoholiaktsiisi langetada, saavad eestlased tagasi põhjanaabrite alkoholiturismist tekkinud tulu. Helme edastas peaministri Jüri Ratase sõnu, et mingit aktsiisisõda ei tule.

Reinsalu käsitles ka Malaisia lennuki allatulistamist Ukrainas ja selgitas, et Venemaa on näidanud üles valmisolekut õnnetuse uurimiseks.

Kiik pani inimestele südamele, et puhkeperiood, sealhulgas ka jaanipäev, ei pea mööduma alkoholi tarbides. "Soovitan mõelda ja kaaluda, kas need kogused tarbimiseks on asjakohased," sõnas ta.

Mart Helme ei nõustunud vastama, kas Martin Helme eriarvamus Luksemburgis ESMi reformi kohta oli vähemalt EKRE-s läbi räägitud.