“Möönan, et staadioni on vaja, aga valitsusel pole mingisugust äriplaani ega kindlust, et suurest investeeringust kunagi midagi tagasi saadakse,” leidis keskkonnaminister Villu Reiljan.

Postimees kirjutas, et Reiljani hinnangul ilmus Florale suure summa eraldamise punkt äkki “eelmisel õhtul enne otsustamist nagu välk ja pauk valitsuse istungi päevakorda”. “Sisulist arutelu ei toimunudki! See näitab stiili,” märkis ta.

Lisaks Reiljanile olid valitsuse otsuse vastu ka Rahvaliidu ülejäänud ministrid.

Eesti Korvpalliliidu president, Tallinna abilinnapea Peep Aaviksoo väljendas samuti nördimust. “Tekib küsimus, kust see raha tuleb,” tõdes reformierakondlane Aaviksoo. “Mille arvel ning miks just sellele spordialale ja eraklubile nii suur summa antakse. Jalgpallistaadioni on tarvis, kuid selliste skeemidega ei tohiks seda ehitada.”

Flora konkurent, jalgpalliklubi Tallinna Levadia toetab küll Lilleküla staadioni ehitust, ent tahab saada pikaks ajaks rendile riigile kuuluvat Maarjamäe staadioni.

Kultuuriminister Urmas Paet kinnitas eile, et teeb ettepaneku staadion Levadiale anda. “Kui kogu aeg kurdame rahva halba tervist, tuleb mõelda ennetusele ja kõik spordirajatised ära kasutada,” märkis ta.