Delfi avaldab TLT vastulause Jürgen Ligi kirjeldusele muutmata kujul:

Harrastusrattur Jürgen Ligi on oma sotsiaalmeedia postituses süüdistanud Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) liinibussi, riikliku numbrimärgiga 330 TAK, mis 23.mail 2018 ajavahemikus 18.20-19.00 olevat tekitanud liiklusohtliku olukorra Paldiski maanteel. Juhtum on jõudnud ka meediasse ning pälvinud laialdast vastukaja.

TLT busside liikumine on täpselt tuvastatav. Buss 330 TAK oli 23.mail 2018 planeeritud reservi. Kella 18.31-ni töötas see 5. liinil, lõpetades Männiku dispetšerpunktis. Edasi suunas liikluskorraldaja bussi Hobujaama dispetšerpunkti, kuhu buss jõudis 18.51. Seejärel oli bussijuhil söögipaus kuni 19.21-ni. Peale seda jäi buss reservi, seistes Hobujaama dispetšerpunktis kuni 22.39-ni ning lahkus seejärel 3.liinile marsruudiga Vana-Lõuna tänav, Veerenni, Liivalaia , A.Lauteri, Gonsiori tänav, Narva mnt, Mere pst, Põhja pst, Soo tänav, Tööstuse, Sitsi ja Madala tänav. Asjade sellist käiku kinnitavad pealiikluskorraldaja aruanne, teekonnaleht ning juhi poolt antud suuline seletus.

Nagu ülaltoodust selgub, ei saanud buss 330 TAK põhjustada Paldiski maanteel liiklusohtlikke olukordi, sest viibis antud päeval ja nimetatud kellaaegadel mujal. Rattur Jürgen Ligile on asjaolusid selgitatud ning soovi korral saab ta bussi liikumist tõendavate materjalidega tutvuda.