Avameelses pihtimuses räägib Tiiu nii äri ajamisest kui ka mehe alkoholismist, mis lõpuks viiski vägivaldsusele, vahendab SL Õhtuleht Nelli Teatajat.

“Seitse aastat tagasi otsisin tutvumisteenistuse kaudu kontakti normaalse mehega, kellest võiks saada hea sõber, hell ja hooliv elukaaslane, abikaasa,” alustab Tiiu lugu iseendast. Pihtimuse teeb aga kurioosseks tõsiasi, et täpselt kuu enne Elmariga kohtumist rääkis Silves tollasele ajakirjandusele, et on abielus. Ja ei kellegi muu kui Araabia rikka šeigi endaga.

Lugeja ees kerib end lahti kedagi säästmata kirja pandud armulugu, kus pikka kasvu kaugsõiduautojuht Elmar saab Tiiu elu peaosaliseks. Ometi selgub üsna pea, et kahe armastaja ellu sekkuvad Elmari pärnakatest ema ja õde Riina. Tiiu Silvese soovil on ka need õiged nimed.

Näiteks jutu kohasel kartis Elmari ema, et Tiiuke tahab tema poega vaid raha pärast. Silves usub ka, et Elmari õde Riina kasutas venda seksuaalselt. Samas ei tee Silves nagu seksiguru Inno Tähismaagi saladust omaenda tekialusest maailmast. “Ta (Elmar) sai paha haiguse. Läksime arsti juurde, ja siis sain ravi ka mina.”