Rahvaliidu pressiesindaja väitis küll ajakirjandusele, et Vähile kuuluvas puhkekeskuses kuulati kunagise tipp-poliitiku nõuandeid valimisteks valmistumisel ja tema nägemust Eesti edasistest arengutest, kuid sahinate sosistajad ei jäta märkimata, et kiibitseti ka Rahvaliidu edasise saatuse ümber, kirjutab ajaleht.

Nellil on küll raske uskuda, et Sillamäel jõuliselt kanda kinnitanud karismaatiline Vähi sooviks asja ees, teist taga naasta suurde poliitikasse, kuid fakt on siiski see, et kunagise, juba ammu laiali läinud Koonderakonna ühed juhtfiguurid Jaak Allik, Margus Leivo ja Mart Opmann on täna Rahvaliidu leival ja kandideerivad ka Riigikogusse.

Ajaleht märgib, et nii mõnigi kord on eelkõige just Allik, aga ka Leivo üritanud maarahva erakonna ametliku liiniga ühes või teises küsimuses polemiseerida. Nende puhul pole vast küll kahtlust, kelle poolt nad parteijuhi valimistel hääletaksid…

Rahvaliidu pressiesindaja Agu Uudelepp lausus Delfile, et Rahvaliidu juhiks võib saada vaid nende erakonna liige, kuid Tiit Vähi pole rahvaliitlane.