"Ta on Eesti taasiseseisvumise aja parim peaminister," lausus Made ja lisas, et Ansip tuli osavalt toime Eesti majanduskriisist väljatoomisega. Samuti oli Made rahul, kuidas Ansip oma meeskonnaga kõrvaldas Kaarli kiriku juurest pronkssõduri.

"Loomulikult on Ansip peaministri ametist väsinud ja tüdinud, aga ta on olnud tasakaalukas," rääkis Made. "Tema meeskond on ülesannetega toime tulnud ja näidanud kümmekonna aasta jooksul häid majandustulemusi."

Samas leidis Made, et kui Ansip on tõesti väga väsinud, siis pole tal mõtet ka Brüsselisse Siim Kallase asemele volinikuks minna.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liige Eerik-Niiles Kross märkis, et kõiki valitsusi ja valitsusjuhte võib kiruda, aga kui võrrelda praegust võimuvahetust Eestis võimuvahetusega mujal riikides, näiteks Ukrainas, siis tegelikult on meil kõik täiesti normaalne ja rahulik protseduur.

"On tore, kui valitsus vahetub, aga veel parem kui see vahetuks valimistel," lisas Kross.

Maalehe ajakirjanik Jüri Aarma soovitas teistel riikidels Eestist eeskuju võtta. "Õppige, naabrid ja ka kaugemad maad, Ukrainast Egiptuseni," lausus Aarma. "Õppige demokraatiat Eestist."

Made sõnul on Eesti demokraatlik riik ja siin sellist "jabadabaduud" ei saa toimuda.