Teekatte remonttöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 50 km/h Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Tallinna linna piiri ja Jälgimäe ristmiku vahelisel maanteelõigul, teatas maanteeinfokeskus.

Tänasest on seoses Vaida kergliiklusviadukti remonttöödega Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 23. kilomeetril piiratud kiirust 30 km/h. Liiklus on suunatud ühele sõidurajale ning laiusgabariidiks on 3,5 meetrit. Tööd kestavad eeldatavalt neljapäevani, 5. juulini.

Kattehelkurite hooldustööde tõttu on Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Koigi-Kiigevere lõigul tööde tsoonis piiratud kiirust kuni 50 km/h.

Pindamistöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Võru maakonnas Sänna-Rõuge maanteel Matsilt Rõugeni, Järva maakonnas Anna-Peetri-Huuksi teel Annalt Öötlani ja Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Aasperest Vanamõisani, samuti Saare maakonnas Nasva ja Muratsi sadama ning Kuressaare-Sikassaare teel.

Jalgrattavõistluste läbiviimisega on kella 18-19.30 häiritud liiklus ning kehtestatud kiirusepiiranguid Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel kilomeetritel 121-129, Tartu-Jõgeva-Aravete maantee kilomeetritel 0,0-5,5 ja Kärkna-Korbatu maanteel kilomeetritel 0,0-7,1.