Tartu ülikooli kliinikumi avalikkussuhete juht Kristi Tael ütles Delfile, et kolm aastat vana poiss on ravil kliinikumis.

"Poiss on raskes üldseisundis, tal on ulatuslikud põletushaavad mitmes kehapiirkonnas," ütles Tael ja lisas, et põletuspinna sügavus kujuneb välja kolme-nelja ööpäeva jooksul.

Taela sõnul on lapse ravi kompleksne. "Ta vajab haavaravi, antibakteriaalset ravi ning väga oluline on ulatusliku põletuse puhul vedelikubilansi korrigeerimine," selgitas Tael.

Tael lisas, et lapse ravi kujuneb pikaks, kuna on vajalikud korduvad nahasiirdeoperatsioonid.

Laupäeva öösel kell 00.48 sai häirekeskus teate Tartus Lääne tänaval põlevast sõiduautost Mazda, mille alt leiti teibiga kinni seotud 30-aastase Sigriti surnukeha. Vaata videost sündmuskohta hommikul:

Sõidukiomaniku korterist avastasid politseinikud põlevast voodist leekides Eleri, kes hoidis süles oma 3-aastast poega. Haiglas tuvastati mõlemal kuni 20 protsendi ulatuses põletushaavu.

Tapetud Sigrit ja praegu haiglaravil olev Eleri elasid ühiselt samas korteris. Esialgsetel andmetel sai kõik alguse problemaatilistest isiklikest suhetest.