Raadiokuulajad peavad senise Tartu-keskse programmi kuulamise asemel leppima pealinlastele suunatud Kuku Raadio programmiga, kirjutab Eesti Päevaleht.

Teisipäeval toimunud Tartu Raadio töötajate koosolekul teatas raadiojaama juhataja Janek Luts, et 29. septembrist lõpetab raadiojaam iseseisva programmi tootmise ning praegu veel Tartu Raadio kasutuses olevalt sageduselt 100,2 MHz hakatakse edastama Kuku Raadio laiendatud programmi.

Kui paljud tänastest Tartu Raadio töötajatest kaasatakse uueneva Kuku Raadio programmi tegemistesse, ei soostunud Luts täpselt ütlema ei töötajatele ega Eesti Päevalehele. Tartu Raadio töötajatele on öeldud, et uude raadiojaama kaasatakse maksimaalselt neli inimest. Ülejäänud vallandatakse.

Tartu Raadio omaniku ASi Eesti Meedia juhatuse esimehe Mart Kadastiku sõnul pole omanikud veel arutanud, kuidas uut raadiojaama tegema hakatakse. Samuti on kaalumisel uue jaama nimi. Ühe variandina on välja pakutud Tartu Kuku Raadio. Kadastiku sõnul koguneb lähinädalatel kõikide raadiote liitmisega tekkinud küsimuste lahendamiseks aktsionäride üldkoosolek.