"Mul on hea meel, et koalitsioonipartner saab taaskord keskenduda Tartus põhitööle, milleks on koalitsioonilepingu elluviimine. Ei ole saladus, et selline võimuvõitlus piirkonnajuhi nimel loomulikult teatud närvilisust Keskerakonnas ja Keskerakonna fraktsioonis ka põhjustas, seda oli kaugelt ka tunda," ütles Tartu linnapea ja reformierakondlane Urmas Klaas ütles Delfile.

Klaas lisas, et igasugused pinged ja segadused, mis koalitsiooni tööd Tartus takistavad, ei ole head. Kuigi Tartu linnapea ei soovinud pikemalt Keskerakonna siseasjadega seonduvat kommenteerida, tõi ta välja, et ainuüksi juba see, et Keskerakonna Tartu piirkonna juhile oli kaks niivõrd selgelt eristuvat kandidaati näitab, et erakonnas olid pinged.

"Piirkonnajuhi isik on piirkonna jaoks kahtlemata väga tähtis ja Aadu Mustaga on olnud väga hea ja tõsine koostöö ning nii samamoodi volikogu esimehe Vladimir Šokmani kui ka abilinnapea Artjom Suvoroviga," kirjeldas linnapea Reformierakonna ja Keskerakonna koostööd. "Tartut iseloomustab tõsine töö Tartu hüvanguks ja need Keskerakonna poliitikud on kõik Tartu asja ajanud," täpsustas Klaas ning tervitas Aadu Musta esimehe kohal jätkamise puhul ning soovis head koostöö jätkumist.

Loe lähemalt tänasest Keskerakonna Tartu piirkonna juhi valimisest SIIT.