1993. aastal tapeti Linnuvabriku gruppi kuulunud Toivo Tamm, kui ta läks naabermajas elavale sõbrale videokassetti viima.

Sama jõugu liige Rain Võsandi tapeti 1994. aastal Mustamäel asuvas korteris. Palgamõrvar laskis ta vastasmaja katuselt läbi köögiakna karabiinist surnuks.

Aleksander Kuusiku mõrva tellis 1995. aastal hetkel vangis istuv Robert Pohlak. Nimelt kahtlustas Pohlak Tartu allilmas tegutsevat Kuusikut politsei informeerimises.

Samal aastal toimus Ida-Viru allilmaveterani Sergei Satšuki jõhker mõrv. Mees ja tema noor kasutütar tulistati surnuks Ida-Virumaal Ahtmes. Kokku oli Satšuki kehas üle 15 kuuli. Põhjuseks oli väidetavalt see, et politsei oli ajaleheartiklis vihjanud, et Satšuk on informant.

1995. aastal tapeti Männiku karjääri ääres armeenlasest ärimees Vartan Sarkisjan ja Venemaa ärimees Vassili Poljak. Sarkisjan leiti Mercedese kõrvalt, kusjuures tuvastamisega tekkis raskusi, sest auto oli ta näost üle sõitnud.

Aasta hiljem tapeti Daniel Mäng. Tema mõrvaga nähti palju vaeva. Mõni aeg varem oli talle tehtud mõrvakatse ja ta Mercedes lasti õhku. Peale seda käis Mäng ringi kahe ihukaitsjaga. Saatuslikul õhtul pidi mees minema Boney M-i kontserdile, kuid otsustas enne läbi käia Nõmme bordellist. Sinna ta ihukaitsjaid kaasa ei võtnud ning bordellist väljudes tabas teda kuul südamesse.

1996. aastal tapeti Kemerovo kuritegeliku grupeeringu liige Aivar Sõber.

Samal aastal lasti Tallinna kohvikus Mosaiik (endise nimega Wimbledon) maha Andre Piispea. Ta istus kohvikus, kuhu sisenes nailonjopes mees, kes tulistas teda poole meetri kauguselt kaks korda.

1997. aastani püsis armeenlaste allilmakogukonnas rahu. Aasta lõpus lasti Koplis maha nende liider Razmik Särg-Sarkisjan. Üheks laskjaks oli Varužan Manjukan. Nelja kuu pärast tahtis ta tappa ka teist armeenlast Tigran Nahapetjani. Manjukan läks teda noaga pussitama, kuid ülehindas oma võimeid ja sai kuuli kuklasse.

1999. aastal sõitis Jevgeni Bõkov öösel oma väga hästi turvatud koju. Sel ajal kui ta ootas, et valvur avaks koduvärava, tulistati teda lähedal seisnud autost. Kuul tabas meest pähe.

2000. aastal tulistati tuntud vangide liidrit Aleksandr Ivanovi ehk "Torpeedot" kuus korda, kusjuures mees jõudis enne kukkumist sada meetrit edasi joosta. Torpeedol vedas, sest tulistaja relv tõrkus ja seitsmenda lasu asemel lõi ta ohvrit lihtsalt pähe. Kuid juba kümme kuud hiljem tulistati teda Koplis, Vene Gümnaasiumi juures ikkagi pähe ning ta suri.

Meediaärimees, Vene kultuurikeskust kontrollinud Marian Haitov mõrvati samal aastal oma koduukse ees, sest tema tegevus ületas allilmas aktsepteeritud reegleid.

Armeenlane Tigran Nahapetjan tapeti 2003. aastal Lasnamäel. 35-aastasele šašlõkibaaride omanikule tulistati parklas kaks lasku pähe.

2005. aastal lasti kodu ukse ees maha endise Linnuvabriku grupeeringu üks liidreid 44-aastane Kalev Kurg. Automaadituli avati Kure pihta, kui ta hoovi sõitis ning naise ja lapsega autost väljus.

Samal aastal kukkus segastel põhjustel Hollandis aknast alla Hillar Grünbaum. Valedokumentidega võõrsil elanud Grünbaum oli tagaotsitav Eestis toimepandud väljapressimise eest.

Tänavu on kohtu alla sattunud kaks suurt kuritegelikku jõuku. Haron Dikajevi juhitud jõuk ning Assar Pauluse grupeering.

Varasemalt on tuntud kurjategijatest vanglasse viidud näiteks Vjatšeslav Gulevitši ehk Slava Kemerovski, keda peeti eile surnud ühiskassa liidri Tarankovi järel teiseks meheks siinses allilmas. Vahistati ta 2004. aastal väljapressimise eest.

Marek Võrk, hüüdnimega Tuvike, kes sai kuulsaks sellega, et viskas süütepudeleid meediaärimees Hans Luige omaste kodudesse, mõisteti 2009. aastal kaheksaks aastaks vangi.

Robert Pohlak sai 2011. aastal erinevate kuritegude eest kaheksa-aastase karistuse. Süüdistuse kohaselt nõudis ta koos kolleegiga 33-aastaselt mehelt ähvardades ja vägivalda kasutades erinevate võlgnevustega seonduvalt 600 000 krooni tagasi.