"Mul on kahju, et hommikul naistepäeva kringleid lasteaedadesse viies said ühel kitsal parkimisplatsil riivamisi kokku kaks autot, millest ühe roolis oli tore ja järelkasvu ootav naine ning teises mina. Eks ehmatust oli alguses meil mõlemal üksjagu," rääkis Talve täna Delfile.

"Õnnelik õnnetus, kus isegi plekki ei mõlgitud, võib tagantjärele öelda. Kui selgus, et paanikaks pole põhjust ja autodel vaid väikesed kriimustused, vahetasime telefoninumbreid ja läksime kallistades lahku," räägib ta.

"Seetõttu on hämmastav ja kurb lugeda kolmandate isikute väiteid teravast konfliktist, tagant sissesõitmisest ja juhtunu eitamisest.
Ilmselt olin korraks ebakohaselt emotsionaalne ajakirjanikele – mõnel puhul autoroolis – valeväidete ümberlükkamiseks kiirkommentaare andes. Selle eest ma vabandan. Ei soovinud kellegi päeva varjutada või rikkuda. Mõlemad juhtumi osapooled kinnitavad, et teineteisele mingeid pretensioone pole ja juba sündmuspaigalt lahkuti sõbralikult ja mõistvas õhkkonnas."

Eile kajastas meedia, et Talve olevat teinud samal hommikul Tallinnas asuva lasteaia ees avarii, tagurdades otsa raseda naise autole. Esiti olevat Talve tegu eitanud.