Harju maakonnas Tallinna ringtee alguses Väo liiklussõlme (km 1) ehitustöödel kehtestatakse liiklemiseks kiiruspiirang.

Pärnu maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kiisal (km 7) langetatakse ohtlikke puid vahemikus kell 9-17. Tööde piirkonnas on liiklemiskiirus piiratud ja Pärnu-Rakvere sõidusuund kitsendatud.

Rapla maakonnas Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel Põlma-Purku teelõigul (km 14-16) tehakse teekatte pindamistöid. Teel esineb lahtist killustikku ja teelõigul on kiiruspiirang 18. juuni hommikuni.

Lääne maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Linnamäel (km 62-64) tehakse teekatte pindamistöid. Teelõigul on üks sõidusuund suletud ja kehtestatakse kiiruspiirang.

Jõgeva maakonnas Jõgeva-Põltsamaa maanteel Kaave-Kaavere teelõigul (km 5-13) alustatakse maantee rekonstrueerimistöödega. Vastavalt töödele on lõiguti üks sõidusuund suletud, liiklust reguleeritakse fooridega ja asfalteerimistöödel reguleerijatega. Tööd kestavad detsembri keskpaigani.

Ida-Viru maakonnas Narva-Narva-Jõesuu-Hiiemetsa maanteel Tõrvajõel (km 7) alustatakse truupide rekonstrueerimisega. Tööde piirkonnas on liiklemiskiirus piiratud ning liiklust reguleeritakse fooride ja reguleerijate abil. Tööd kestavad 19. juunini.