Indrek Olm ja Danel Puuder otsustasid anda möödunud nädalal "Radarile" Helsingis eksklusiivse intervjuu, et tutvustada rahva omakaitsele tuginevat Odini sõdurite rühmitust, kelle eesmärgiks on kaitsta põlisrahvaid pagulaste eest.

"Tegusid on vaja. Mulina aeg on möödas! Mina olen parasiitide vastu, keda pagulasteks nimetatakse ja kellele mina maksumaksjana süüa annan. Nad ei oska olla selle eest tänulikud," loetleb Indrek Olm põhjuseid, miks ta otsustas Odini sõduritega liituda.

Selleks, et näidata, milline on pagulastega olukord Soomes, soovisid mehed kohtuda Helsingi suures Idakeskuse kaubanduskeskuses, kus nende sõnul "harva valget inimest näeb": "See on nüüd see kaubanduskeskus, kus valget inimest ei näe. Vähemalt mitte kaheksast neljani. Pagulased istuvad ja tülitavad siin inimesi. Olen näinud oma silmaga, kuidas noort tüdrukut käperdati."

Saates räägib esimesest kontaktist Lapimaal alguse saanud rühmitusega ka erinevate kuritegude eest 11 aastat vangis istunud Danel Puuder: "Kuritegelik jõuk tegeleb kuritegevusega – me pole seda teinud!"

Vaata täna õhtul kell 20.30 Kanal 2-s algavast "Radarist", millised on esimesed eestlastest Odini sõdurid, kelle otsus hakata Eesti tänavatel korda hoidma on tekitanud inimeste seas kuuma arutelu teemal, kas tegemist on õiget asja ajavate meestega või lihtlabase kuritegeliku jõuguga?