Endisest tipp-poliitikust Villu Reiljanist on saanud laieneva haardega ettevõtja. Mäletatavasti sai aastaid Eesti poliitika raskekahurväe hulka kuulunud Reiljanile saatuslikuks kaks kohtuasja. Esimene neist puudutas 2006. aastal Tallinnas Rävala 8 asunud riigi omandis kinnisvara müüki. Selle müügi asjaolusid vaagis lõpuks kohus ja endine keskkonnaminister Reiljan jäi süüdi pistise nõudmises. Teises kohtuasjas - kurikuulsas maadevahetuse saagas - jäi Reiljani süüks lõpuks pistise võtmine. Mõlemas asjas määrati Reiljanile tingimisi karistus.

Reiljani põhitööks on praegusel ajal hea nõu andmine. Üks, kes Reiljani nõunikuks palkas, on jõukas ettevõtja Vello Kunman, ASi Silikaat Grupp suuromanik. Silikaat Grupi omanduses on näiteks Tallinnas Järvel asuv kaubanduskeskus, kuid selle firma äride hulka kuuluvad veel näiteks telliste ja muu ehitusmaterjali tootmine, mööblikaubandus, lihatööstus ja veel muid ettevõtmisi. Kunmani firmasse nõunikukohale asus Reiljan 2010. aastal. Seejuures pole Reiljan ainuke firmaga seotud endine Rahvaliidu tegelane. Firma palgale jõudsid ka näiteks endine partei peasekretär Lea Kiivit, firma meediasuhtlust korraldab aga kunagine Rahvaliidu pressiesindaja Manuela Pihlap.

Kus Reiljan veel nõu annab ning millistele äriturgudele ta oma ettevõtetega on sisenenud, seda näete täna õhtul "Radaris" kell 20.30 Kanal 2-s.