Südalinnas maksab tund parkimist ööpäevaringselt 3 eurot, vanalinnas 4,8 eurot. Kesklinnas maksab tund parkimist E-R kell 7-19 ja laupäeval kell 8-15 1,2 eurot. Pühapäeval on parkimine Kesklinna tsoonis tasuta. Pirital maksab parkimine (ajavahemikul 15. mai kuni 15. september) 0,6 eurot tund.

Alates 2014. aastast muutusid ka elanikele antava maksusoodustuse määrad. Uue määruse kohaselt tasub tasulise parkimise piirkonna elanik sõiduki parkimise eest avalikul tasulisel parkimisalal senise 38 euro asemel 120 eurot aastas.

„Parkimistasu tõstmine on ainus vahend parkimiskoormuse reguleerimiseks,“ ütles abilinnapea Taavi Aas „Maksumäärade mõningane tõus Tallinna vanalinnas, südalinnas ja kesklinnas aitab vähendada parkimiskohtade nõudlust, mis teisalt suurendab võimalust leida parkimiskohta ja maksumäärade ümardamise tulemusena muutusid parkimistasu hinnad paremini mõistetavaks.“

Aasa sõnul on Tallinnale oluline ka see, et uue määruse kohaselt on tänavatel parkimine kohati kallim kui parkimismaja teenuse kasutamine. Uued hinnad peaksid tänavate parkimiskoormust tunduvalt vähendama - mis omakorda ongi tasulise parkimistsooni hindade tõstmise eesmärk.

Uue määruse kohaselt muutus ka Balti jaama juures asuv Südalinna tsooni parklaks, kus parkimine maksab ööpäevaringselt kolm eurot tunnis