Tallinna Küte teavitas täna oma kliente, et Lilleküla piirkonnas on soojustorustiku kompensaatori leke. Lekke suurus on hetkel stabiilne ning soojustarbijaid see ei mõjuta, kuid remonttööd on vaja läbi viia siis, kui ilmastikuolud seda lubavad.

Praeguse plaani kohaselt alustab Tallinna Küte avarii likvideerimist pühapäeval, 10. jaanuaril kell 17 ning lõpetab tööd esmaspäeva hommikul kell 5.00. "Ettevõte jälgib ilmaprognoosi, lekkelise soojusvõrgu tehnilist seisundit ning vajadusel nihutame tööde läbiviimise sobilikumale ajale, millest teavitame täiendavalt," ütles Tallinna Kütte kommunikatsioonijuht Karin Härmat.

Lekke likvideerimiseks on vaja kuni 12 tunniks katkestada 50 hoone soojusvarustus, mille hulka kuuluvadkaks haridusasutust, 38 eluhoonet ja kaks kaubanduskeskust. Juhul, kui hoones on ventilatsioonisüsteem, siis soovitab ettevõte ventilatsioonisüsteemi külmumise vältimiseks ventilaatorid välja lülitada ning tsirkulatsioonipumbad tööle jätta.

Katkestusest teavitas Tallinna Küte korteriühistuid kui ka hoonete haldajaid e-kirja ja SMS-i teel. Soojusvarustuse katkestuste täpsemaid aadresse saab vaadata Tallinna Kütte teavituslehelt või küsida Tallinna linna infotelefonilt 1345.