Nädala ülevaatena ilmuvas väljaandes avaldatakse emalehes ilmunud huvitavamaid artikleid, samuti tulevad avaldamisele Soomes, Rootsis, Eestis ja teistes Balti regiooni riikides töötavate korrespondentide kirjutised, rääkis ajalehe regionaalversiooni vastutav toimetaja Oleg Samorodni “Terevisioonis”, vahendab ETV24.

Samorodni sõnul on Komsomolskaja Pravda Venemaal kõige populaarsem ajaleht, millel on umbes 12 miljonit lugejat ja kõige suurem tiraaž. Ta iseloomustas ajalehte kui standardset ja väga kvaliteetset tabloidi.

Komsomolskaja Pravda oli ka Nõukogude ajal kõige loetum ajaleht ning seepärast on säilitatud vana nimi, kuid Samorodni ei pea seda mingil määral seotuks lehe sisuga.

Samorodni rääkis, et regionaalväljaande toimetusele Moskvast käske ei anta, ainus kohustus on säilitada ajalehe formaat ja rubriigid. “Me võime kirjutada, mis me tahame ja kuidas me tahame,” ta.

Komsomolskaja Pravdat antakse välja juba USAs, Kanadas, Saksamaal, Hispaanias, Kreekas, Türgis ja Iisraelis ning seda levitatakse maailma enam kui 30 riigis.