Bussijuhi väitel seisis naine süles oleva lapsega püsti, ilma et oleks kusagilt kinni hoidnud, ja seepärast ütles ta noorele naisele, et too istuks või hoiaks vähemalt kinni. Bussist välja visatud Triine kinnitusel oli aga beebi tal kandelinas ning ta ise hoidis bussis loomulikult kinni.

Rahumäe peatusest nr 23 bussi peale läinud Triine märkis, et bussijuht oli Kotka peatusesse jõudes tema ja ta mehega rääkides täiesti endast väljas ja käskis neil kas istuda või maha minna, kuna kartis, et kui lapsega midagi juhtub, siis jääb tema süüdi. Bussijuhi sõnul pidasid noor naine ja tema kaaslane end bussis agressiivselt üleval ja vastasid bussijuhile, et tema õppige siis sujuvalt sõitma, et nemad ei kukuks.

Triine nentis, et emotsionaalseks muutsid nii tema ja ta mees kui ka bussijuht ise. „Me mõlemad reageerisime üle,“ ütles Triine tagantjärele.

Selleks, et selgust saada, kuidas kõik tegelikult oli, kas Triine hoidis bussis kinni, ja kas bussijuhi käitumine oli põhjendatud, kavatseb Tallinna linnatranspordi AS selle pressiesindaja Sirje Rohti kinnitusel üle vaadata ka pardakaamera salvestuse. Seda peab heaks mõtteks ka Triine.