„Teletorni turismikeskuse ekspositsiooni ühes osas on planeeritud kajastada torni värvikirevat ajalugu,” sõnas SA Tallinna teletorni juhataja Riina Roosipuu. “Lisaks riiklikes ja avalikes arhiivides olevate materjalide kasutamisele soovime seda täiendada ka eraisikute foto- ja filmimaterjaliga. Eriti on oodatud lood ja pildid 80ndate keskpaigast ning 90ndate algusest. Teletorn on olnud pikka aega Tallinna üks väljapaistvamaid vaatamisväärsusi ning kindlasti on väga paljudel eestlastel olemas varasem kogemus tornis. Usume, et isiklikud mälestused võiks meie väljapanekut oluliselt rikastada.”

„Soovime saada inimestelt mälestusi sünnipäevadest, juubelitest, pulmapidudest või teistest meeleolukatest sündmustest, mille puhul on käidud teletornis,” rääkis Riina Roosipuu. “Sobivad nii poseeritud hetked kui jäädvustused tegevustest. Kindlasti on inimestel ka palju huvitavaid torniga seotud juhtumusi, legende jagada. Ei tasu karta, et me ootame ainult kunstipäraseid ja omanäolisi ülesvõtteid. Oleme kõigile abistajatele väga tänulikud. Materjalide puhul, mis lisatakse ekspositsiooni, viitame loomulikult ka autorile ja pildil olijatele. Tulevikus on kindlasti lastelastel põnev leida näiteks oma vanavanemate pulmapilt meie fondist.“

Kõigi teletorniga seotud materjalide saatjate vahel loositakse välja auhind, milleks on eluaegne priipääse Tallinna teletorni koos kaaslasega. Fotode viimane saatmise tähtaeg on 31. märts. Materjalide edastamiseks tuleks ühendust võtta Tallinna teletorniga aadressil Kloostrimetsa tee 58a, 15026 Tallinn, tel: 6 804 057 või info@teletorn.ee. Samuti on võimalik postitada materjali teletorni Facebooki leheküljele: facebook.com/teletorn.