Klandorfi sõnul liiguvad Tallinna tänavate rekonstrueerimise tööd linna keskelt äärelinna poole.

"Praeguseks on tehtud Estonia pst hooldusremont ning 15. augustiks lõpetatakse soojustrassi rekonstrueerimistööd Gonsiori tänava Kivisilla ja Kreutzwaldi tänava vahelisel lõigul," ütles Klandorf.

Juuli lõpus alustati teeremondiga Pallasti tänaval, mida rekonstrueeritakse lõigus Majaka tänavast Valge tänavani. Tööde lõpetamise tähtaeg Pallasti tänaval on lepingu kohaselt selle aasta oktoobri lõpp.

Täna algasid tee-ehitustööd Männiku teel Valdeku tänavast linna piirini. Selle objekti tööd peaksid lõppema  2013. aasta juunis.

Töös on jätkuvalt Väike-Õismäe siseringi korrastamine, kus kestavad tee-ehitustööd kuni septembri keskpaigani. Vindi tänav, kus tee-ehitustööd algasid juulis, saab valmis septembri esimese nädala lõpuks.

Tallinna kommunaalameti teatel tehakse sel nädalal tänavate hooldusremonti Peterburi teel, Pärnu maanteel Liivalaia tänava piirkonnas, Kotka tänaval, Endla tänaval, Suur-Ameerika tänaval, Sõle, Sitsi ja Kari tänaval, Toompea tänaval, Kadaka teel, Paldiski maanteel, Rõika tänaval, Koorti tänaval ning Õismäe teel, Vilde teel ning Mustamäe teel. Kõnniteede remont on kavas Toompea tänaval, Pikal tänaval ja Maleva tänaval.

Ohutusssaarte remont on kavas Kopli tänaval, Ristiku tänaval, ja Paldiski maanteel. Raudtee tänaval korrastatakse teepeenraid ja Kerssi ning Särjesilma tänavatele ehitatakse freesipurust teekate. Nõmme linnosas puhastatakse survepesuritega sademete imbkaeve.