Sotside kommunikatsioonijuht Kirsti Ruul ütles Delfile, et koosolek katkestati, sest aeg oli juba hiline ning nõupidamine jätkub ülehomme.

Tallinna piirkonna esimees Andres Anvelt ütles täna õhtul "Aktuaalsele kaamerale", et arutluse all on see, kuidas sotsiaaldemokraadid saaksid olla koalitsioonis nii, et "säilitada oma nägu ja viia sisepinged miinimumini".

"Iseloomustaksin toimuvat kunagise kolleegi sõnadega: tulevahetus toimub sõbralikus õhkkonnas," ütles ekspolitseinikust poliitik ETV uudistesaatele ning kinnitas, et mingit erakonnasisest "kaklust" aset ei leia.

Väidetavalt olid lisaks pealinna eelarvele kokkutuleku teemadeks ka koostöö koalitsioonipartneriks oleva Keskerakonnaga ja Katrin Saksa lahkumine sihtasutuse Kultuuripealinn 2011 nõukogust.

Eelarve kohta sõnas Anvelt varem Kuku raadiole, et sotsid toetasid Tallinna eelarve eelnõud tingimusega, et neljapäevasel istungil on eelarve põhjalikumalt lahti kirjutatud.

Anvelti väitel olid sotsid juba enne tänast volikogu istungit oma küsimused eelarve kohta esitanud ja saanud lubaduse, et eelarve teiseks lugemiseks on eelnõu seletuskiri sisutihedam. Ta lisas, et neile on lubatud investeeringud ja ka linna meediakulud lahti kirjutada.