Miks valida õppimiseks Tallinna Polütehnikum?
Oleme ainus kool Eestis, kus erialadevalikus on trükitehnoloogia, kus saab tutvust teha trükiste kujundamisega kasutades meedia- ja graafikaprogramme ning lisaks juba õppetöö ajal proovida tõelist trükkimist kaasaegsete trükimasinatega.

Ainult meie koolis õpetatakse unikaalset eriala Eestis — telekommunikatsiooni, kus õppesisus on rõhk raadiotehnikal, helitehnikal ning televisiooni- ja videotehnikal.
Meil on nõutud IT spetsialisti ja tarkvaraarendaja erialad, fotograafia ja multimeedium, elektri-, automaatika- ja elektroonikaalad.

Tallinna Polütehnikum teeb koostööd väga paljude firmade ja ettevõtetega, sobiva praktikakoha leiab kindlasti igaüks. Õpilastel on võimalik taotleda mitmed õppetoetusi ja soodustusi, väga tublidel õppuritel on võimalik kandideerida ka prestiižikatele ettevõttestipendiumidele. Meie lõpetajad tööturul hätta ei jää!

Meie õpilased on osalenud nii ülemaailmsetel kui ka üleeuroopalistel kutsevõistlustel, lisaks veel erialavõistlustel lähinaabrite juures Soomes ja mujalgi. Eesti kutsehariduse suurüritustelt Noor Meister on koju toodud nii mõnigi kuldmedal, hõbedast ja pronksist rääkimata.

Ja veel! Lisaks heale ja kaasaegsele õppekeskkonnale ning võimalusele õppida pidevalt uuenevate õppekavade kohaselt oma ala professionaalsete õpetajate toel, on tublidel ja hakkajatel õpilastel võimalik kaasa lüüa huvi- ja spordiringides, osaleda õpilasaktiivi töös ning leida rakendust arvukates kooli- ja vaba aja ettevõtmistes ning sõita õpilasvahetuse programmide raames Euroopa riikidesse praktikale või õppima.

Tee tark valik — tule õppima Tallinna Polütehnikumi!
Vaata meie FB lehte.

Jaga
Kommentaarid