31.jaanuarist kuni 4. veebruarini läbi viidud telefoniküsitluses selgus, et kui valimised toimuksid homme, siis hääletaks 33 protsenti tallinlastest Keskerakonna, 11 protsenti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna, üheksa protsenti Reformierakonna ning seitse protsenti Isamaa ja Res Publica Liidu poolt.

Võrreldes augustiga on SDE toetus kasvanud kolm protsenti ja sama palju on langenud Reformierakonna toetus, mistõttu nüüd on SDE kõige populaarsem opositsioonierakond Tallinnas, kuigi ülekaal Reformierakonna ees pole suur. Oluliselt on suutnud oma toetust kasvatada IRL. Ka Keskerakonna toetus kasvas seitse protsenti.

Neli suurt erakonda võtaksid lõviosa häältest, sest ükski väike erakond ega valimisliit ei saa üle ühe protsendi valijate häälte.

Vähenenud on eelistust mitteomavate inimeste arv ja nende arv, kes teatasid, et ei lähe valima.

Keskerakond saaks vaid 11 protsendi eestlaste, ent 59 protsendi mitte-eestlaste toetuse. Populaarseim erakond eestlaste seas on Tallinnas SDE, järgnevad Reformierakond ja IRL. Sotsidel on ka mitte-eestlastest toetajaid rohkem kui Reformierakonnal või IRLil.

Eestlaste seas on vähem kui mitte-eestlaste seas neid, kes ei kavatse valima minna. Küll aga ei oska iga kolmas eestlane öelda, kelle poolt hääletab. Mitte-eestlaste seas on oluliselt vähem neid, kes ei tea, kelle poolt hääletada.

Keskerakond on populaarseim vanemate inimeste seas. 18-34 aastaste seas toetas Keskerakonda vaid 25 protsenti vastanuid. Kui arvestada, et pea pooled küsimustele vastanud olid mitte-eestlased, siis võib oletada, et nooremate mitte-eestlaste jaoks on Keskerakonna maagia hajumas.

Noorte seas oli ka oluliselt rohkem neid, kes ei osanud öelda, kelle poolt hääletavad. Märkimisväärne on ka see, et IRLi toetajate seas oli eakaid noortest poole rohkem.