Noorteöö programm algas traditsiooniliselt Tervisepäevaga Tammsaare pargis, millele järgnes ühiskallistamise rekordkatsetus. Rekordkatsetusest võttis osa 340 noort ning jäi seega napilt alla eelmisel aastal püstitatud rekordile, kus kallistajaid oli 350. Beatbox Battle ning sellele järgnenud Toe Tag&Gorõ Lana konrsert meelitas parki rohkelt pealtvaatajaid.

Tasuta ujumisvõimalust kasutas 207 noort. Tallinna Noorteöö peakorraldaja Cathriin Toropi sõnul said pääsmed ujulatesse otsa ühe päevaga.

"Piritale ja Kalev Spa-sse, kus kohtade arv oli piiratud, lõppes registreerimine juba pärast 24 tunni möödumist. Huvi ujumisvõimaluse vastu oli väga suur, ligi 200-le inimesele tuli ära öelda, sest kohti lihtsalt ei jagunud," sõnas Torop.

Rocca al Mare kaubanduskeskuses toimunud Autokino meelitas ligi ca 800 vaatajat. Esmakordselt Rocca al Mare kaubanduskeskuse parklas toimunud kino oli vaatajatele võrreldes eelmiste aastatega mugavam - ekraan oli suurem ning asus kõrgemal, seega oli filmi parem vaadata ka tagumistes ridades. Näidatud kaks väärtfilmi kestsid kuni kella kaheni öösel.

Populaarseteks üritusteks olid ka jäädisko Jeti jäähallis, kus oli üle 300 inimese ning Skyparki batuudikeskuses toimunud hüppamissessioonid - kahe sessiooni peale oli külastajaid ligi 200. Kokku toimus üle terve Tallinna ligi 20 üritust.

"Meeleolu oli mõnus ning suuremaid intsidente ei olnud. Kokkuvõttes või öelda, et kõik läks väga hästi," lausus Torop.

Tallinna Noorteöö on osa Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 programmist.

Tallinna Noorteööd finantseerivad Tallinna spordi- ja noorsooamet ning erinevad Tallinna linnaosad; toetavad aga mitmed eraettevõtted ja mittetulundusühingud - Tallinna Noorsootöö Keskus, Coca Cola
Hellenic, Clear Channel, JJ Street Dance Company, Megazone, Skypark, Lasergame, Event Center, Eesti Filmi Sihtasutus, Just Film, Eesti Väitlusselts, Friday Night Skate, Mediadub, Citycon.