Haabersti linnaosa vanema ametikohale nimetatakse Andre Hanimägi, Lasnamäe linnaosa vanema ametikohale Andres Vään, Pirita linnaosa vanema ametikohale Tõnis Liinat ning Põhja-Tallinna vanema ametikohale Peeter Järvelaid.

Kesklinna vanemana jätkab Vladimir Svet, Kristiine linnaosa vanemana Jaanus Riibe, Mustamäe linnaosa vanemana Lauri Laats ning Nõmme linnaosa vanemana Grete Šillis.

„Linnale on kasulik, kui meeskonnas on ühekorraga nii järjepidevuse kandjaid kui ka neid, kes toovad värsket verd. Ma usun, et meil on selles osas päris hea tasakaal,“ iseloomustas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart linnaosade tulevast juhtimist.

„Meil on välja panna kogenud meeskond. Ja kui ma võtan ette need neli uut inimest, siis minu jaoks on oluline, et kõik nad on mõne olulise tegevusala eksperdid. Mõnedel neist on oma linnaosaga põhjalikum tutvus, teiste puhul aga usun ma, et nad suudavad kiiresti kohaneda ja oma võimed uues olukorras kasulikult rakendada.“

Linnaosade uute vanematena nimetatakse ametisse Haabersti, Lasnamäe, Pirita ja Põhja-Tallinna linnaosade vanemad.

Tallinna Kesklinna vanem Vladimir Svet, Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe, Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats ja Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis olid linnaosa vanemad ka eelmise linnavalitsuse volituste ajal. Linnapea on teavitanud nende linnaosade linnaosakogusid seniste linnaosa vanemate jätkamisest ja uueks tähtajaks nimetamisest.

Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi on Keskerakonna avalike suhete juht. Varem on ta töötanud Pirita Linnaosa Valitsuse avalike suhete juhina ja ajalehe Valgamaalane reporterina. Tal on Tallinna Ülikoolist sotsiaalteaduste magistri kraad kommunikatsiooni erialal.

Lasnamäe linnaosa vanem Andres Vään on lõpetanud Eesti Põllumajanduse Akadeemia maaparanduse erialal. Ta töötas seni Tallinna Linnatranspordi Aktsiaseltsis trammiliiklusteenistuse direktorina. Tema tegevuse ajal viidi ellu retrotrammide projekt ja muusikategelaste nimedega trammide algatus, lisaks on tal oluline panus lennujaama trammi projektis.

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Peeter Järvelaid on õigusteaduste kandidaat, õigusajaloolane, Tallinna Ülikooli dotsent. Ta on olnud varasemas töös nii Sisekaitseakadeemia rektori kohusetäitja kui ka Eesti Mereakadeemia rektor. Peeter Järvelaid on Tallinna teenetemärgi kavaler.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat on töötanud Pirita Linnaosa Valitsuses ja Tallinna Keskkonnaameti haldusalas erinevatel positsioonidel. Senini töötas ta Pirita Linnaosa Valitsuses arendusnõunikuna. Liinat on tegutsenud ka eraettevõtluses.

Tallinna linnaosade ja linnaosade valitsuste põhimääruste § 25 lg 1 alusel juhib linnaosa valitsust linnaosa vanem, kelle nimetab ametisse linnavalitsus linnapea ettepanekul, kuulates ära linnaosakogu arvamuse.

Haabersti, Lasnamäe, Pirita ja Põhja-Tallinna linnaosakogud on andnud arvamuse ja toetanud oma koosolekutel linnapea esitatud kandidaate nende linnaosade vanemate ametikohale nimetamiseks.