Tallinna televisooni peatoimetaja Mart Ummelas ütles täna ehk kolm päeva pärast liikluskorralduse muudatust Delfile, et nad kaaluvad teemast rääkimist.

"Oleme ka ise märganud ajakirjanduse teravdatud reaktsiooni Tallinna liikluskorralduses toimunud iseenesest positiivseile muudatustele ning kaalume selle teema käsitlemist meie uudistesaadetes," sõnas Ummelas ning ütles, et transpordiamet ei teavitanud neid õigeaegselt ja see on põhjus, miks linnarahva informeerimiseks mõeldud telekanalis esmaspäeval-teisipäeval teemast ei rääkinud.

"Teeme selliseid lugusid liikluse ümberkorraldustest praktiliselt iga päev, aga ikka siis, kui meil on selle kohta piisav teave. Teetöödest laiemalt oli juttu linnavalitsuse viimasel pressikonverentsil," lisas Ummelas.

Narva maantee ühissõidukirada algab pisut enne Petrooleumi tänavat Metodisti kiriku juurest ja lõpeb Hobujaama tänaval. Ka täna hommikul oli näha mitmeid autojuhte, kes sõitsid värskelt bussirajaks muudetud rajas ning sooritasid ka parempööret Jõe tänavale.