Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul oli 60 jooksjat lühiajaliselt ravil finiši juures paiknevas kiirabi välilaatsaretis ja kuus neist viidi haiglasse.

„Põhiliselt olid meedikute poole pöördumise põhjuseks hõõrdumisvillid jalgadel ja kergemad kriimustused, kuus viidi erinevatesse Tallinna haiglatesse, “ ütles Adlas ja lisas, et lisaks Tallinna Kiirabi täiendavale 25 meedikule oli üritust julgestamas veel hulgaliselt MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi abilisi.

Abilinnapea Merike Martinson peab Tallinna maratoni suurepäraseks rahvaspordiürituseks, mille rohke osalus kõneleb suurest populaarsusest ja vajalikkusest. „Paraku on sellel jooksupeol ka oma varjuküljed, mis muret tekitavad. Kahjuks ei tunne kõik osalejad oma tervislikku seisundit või ei suuda oma jõuvarusid realistlikult hinnata. Finišeerimine iga hinna eest, oma tervist ja võimalik et elugi ohtu seades ei kaalu üles enesetõestamisest saadavat rahulolu,“ ütles Martinson. „Tunnustan maratoni korraldajaid ja sportlasehingega jooksjaid, ühtlasi loodan, et osalus ei kujuta kellelegi terviseohtu.“