Erki Noole poolt hääletas 38 linnavolikogu liiget, vastaskandidaadi Hanno Matto poolt andis hääle 13 volinikku.

Seni Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni juhtinud Hanno Mattole avaldati umbusaldust 7. aprillil toimunud linnavolikogu istungil.

Matto sõnul sai Noole näol täna valituks mugavusesimees.„Tallinna linnavolikogus absoluutset häälteenamust omav keskfraktsioon valis Erki Noole näol revisjonikomisjonile mugavusesimehe,“ sõnas Keskerakonna häältega ametist tagandatud revisjonikomisjoni esimees Hanno Matto.

„Vaatamata asjaolule, et Erki Nool valiti ametisse keskfraktsiooni häältega, loodan et uue esimehena viib ta lõpuni Ühistupanga Asutamise Sihtasutuse revisjoni, mida Keskerakond on seni keeldunud menetlemast,“ sõnas Matto. „Avaldan ka lootust, et peagi tuleb Erki Nool linnavolikogu ette eelnõuga muuta revisjonikomisjoni koosseisu selliselt, et revisjonikomisjonis oleks tagatud Keskerakonna ja opositsioonierakondade poolt nimetatud liikmete võrdväärne esindatus. Teiseks peaks parteitu Erki Nool kindlustama komisjoni tööks vajalikud eelarvevahendid, et kaasata revisjonide läbiviimisse sõltumatuid eksperte ja audiitoreid.“

Reformierakonna fraktsioonon tuletas meelde, et Nool sai opositsioonile kuuluvale ametikohale keskfraktsiooni liikme Lauri Laatsi ettepanekul ning keskfraktsiooni häältega. "Reformierakonna fraktsioon leiab, et Keskerakond valis täna ise endale revisjonikomisjoni esimeest. Keskerakond näitab sellega, et on hakatud üle ostma opositsioonisaadikuid. Erki Nool on opositsiooniga hüvasti jätnud. Võime ainult ennustada, kes on järgmine,“ sõnas Reformierakonna fraktsiooni esimees Ants Leemets.

Eelmise aasta viimasel päeval IRL-i ridadest lahkunud Erki Nool ise vasta telefonile, vaatamata korduvatele katsetele teda tabada. 2007. aastast IRL-i kuulunud Nool nimetas jaanuari algul erakonnast lahkumise põhjuseks nigelat tulemust riigikogu valimistel. „Valimistulemus näitas, et mul ei ole poliitikas kohta,” põhjendas Nool.