Parbusega sõlmis töövõtulepingu TLT avalike suhete osakond. Parbuse sõnul tegeleb ta andmete monitoorimise, mitmesuguste infomaterjalide koostamise ja sisekommunikatsiooniga. Samuti on tema ülesandeks Hispaaniast ostetavate uute trammidega seotud ürituste ettevalmistamine ja tehniline toetamine.

TLT juht Enno Tamme sõnul on Parbus tööl ajutiselt seni, kuni uute trammidega seoses on töökoormus suurem. "Mis siin ikka kommenteerida. Iga päev võtame kümneid inimesi tööle ja kümned inimesed lahkuvad. Oleme Ivanovi võtnud ja Kase ja Sepa ja Parbuse ja Mägi on lahkunud ja Mätas on lahkunud. Kus te siin uudist näete?" vastas Tamm.

Oma palganumbrist Parbus rääkida ei soovinud, sest tema sõnul ei ole ta avaliku teenistuse töötaja.

Parbus ei mõistnud, miks tunneb Delfi tema vastu praegu huvi. "Olen kandnud oma karistuse, kui räägite mingitest riigi nõuetest, siis neid pole, olen need kõik ammu rahuldanud," rääkis Parbus.

Ta rõhutas, et on töötanud avalike suhete valdkonnas aastaid ja tunneb seda tööd. "Kas poleks ajakirjandusel aeg leppida, et kui inimene tuleb ühiskonda tagasi, siis teda igal sammul ei jälitata või halvustata? Kas see ei tuleta meelde koolikiusamist? See on natuke inetu," arvas Parbus tema uue töö vastu huvi tundmisest.

ParBus mõisteti süüdi selle eest, et linnaametnikuna võttis ta altkäemaksu nii endale kui ka Jüri Vilmsi Sihtkapitali kasuks, mille peamiseks tegevuseks oli keskerakondliku ajalehe Kesknädal väljaandmine.

TLT on Keskerakonna ainuvõimu all olevale Tallinna linnavalitsusele kuuluv firma. Parbuse sõnul keskerakondlased tal uut töökohta leida ei aidanud.