Nõmme linnaosa vanem Rainer Vakra sõidab isikliku 2002. aasta C-klassi Mercedes-Benziga. Vastavalt linnapea käskkirjale saab linnaosavanem autohüvitist 5000 krooni kuus.

Mustamäe linnaosa vanem Kalle Mihkels sõidab isikliku Mitsubishi Outlanderiga, kompensatsioon isikliku sõiduauto kasutamise eest on 5000 krooni. Mustamäe linnaosa vanema asetäitja Nikolai Degtjarenko sõidab isikliku 11 aastat vana Volkswageniga, mille kompensatsioon on tuhat krooni. Linnaosa vanema asetäitja Indrek Ahlberg sõidab linnaosa liisitud Volvoga ja kompensatsiooni ei saa.

Pirita linnaosa juhtkonnal ametiautot ei ole. Linnaosa vanem sõidab isikliku Jeep Patriotiga ning isikliku sõiduki kasutamise kompensatsioon on 5000 krooni kuus.

Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf sõidab Cadillaci maasturiga, linnaosa vanema asetäitjad Toivo Moorast ja Andrei Novikov liiklevad vastavalt Volkswageni mahtuniversaali ja Suzuki universaaliga.
Neile makstakse ka isikliku sõiduauto kasutamise kompensatsiooni, mida on seoses raskest majandusolukorrast tingitud kokkuhoiupoliitikaga oluliselt vähendatud ning vähendatakse suure tõenäosusega veelgi, teatas linnaosa avalike suhete nõunik, jättes siiski täpsustamata, palju kompensatsiooni makstakse.

Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb kasutab ametisõitudeks eraautot, kompenseerimiseks ette nähtud rahasumma on 5000 krooni kuus.

Põhja-Tallinna linnaosa vanem Enno Tamm sõidab oma isikliku kuus aastat vana Toyota Landcruiseriga ning linnaosa vanema asetäitja Jüri Jõgeva nelja aasta vanuse liisingus oleva ametiautoga Hyundai.

Kesklinna linnaosa juhid sõidavad liisitud autodega, mille kompensatsioon on 2000-4000 krooni kuus.

Haabersti linnaosa vanem sõidab isikliku viis aastat vana Hyundaiga.

Tallinna linnapea Egdar Savisaarel on ametiautoks Mercedes-Benz.