Tallinna kiirabi peab traditsioonilist koosolekut 1. septembril, tähistamaks 1883. aastast alustanud Tallinna kiirabi tegevuse taastamist 1922. aasta samal päeval.

Koosolekul tehti tagasivaade kevad-suvisele töö-perioodile, rattapatrulli tööle, suurtele õppustele ja peamistele sündmustele, kus Tallinna Kiirabi osales ja olulist rolli täitis.

Traditsiooniliselt märgitakse sellel päeval meenetega ära kevadel ja suvel tervishoiu kõrgkoolide ja Tartu ülikooli lõpetanud ja kiirabis tööle asuvad noored kolleegid, keda tänavu on 23.

Koosolekule andis eriti piduliku tooni Tallinna kiirabi pikaajalise ülemõe Anni Rohtla teenitud puhkusele saatmine ja Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni poolt linna tänukirja üle andmine. Anni Rohtla on töötanud Tallinna kiirabis 42 aastat, neist 24 aastat kiirabi vanem- ja ülemõena.
Tallinna kiirabi peaarsti Raul Adlase sõnul on Anni Rohtla erakordselt suure empaatiavõime ja positiivse suhtumisega inimene, kes on rasketel aegadel suutnud juhtida üksi ligi 150 töötajaga osakonda. „Anni Rohtla on suutnud ilma konfliktideta hoida osakonnas kiirabile vajalikku distsipliini ja töökultuuri, tagades soodsa töökliima.“

Koosoleku lõpetas peaarsti lühiülevaade eelseisva sügishooaja peamistest ettevõtmistest, uue vormiriietuse näidiste ja uute töötajate tutvustamine.