Kesklinna linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on Harjumägi uusaasta ilutulestiku traditsiooniline koht. „Rakettide laskmiskoht on hästi turvatav ja Vabaduse platsil on linnakodanikel piisavalt ruumi vaatemängu nautimiseks,” selgitas Jürgenson.

Ilutulestiku korraldab OÜ Eesti ilutulestikud, kes tegi neljast kandidaadist parima pakkumise, mille valimisel arvestati lisaks maksumusele ka ilutulestiku ajalist kestvust, kompositsiooni ja uudsete efektide kasutamist.

Mustamäe ilutulestiku Männi pargis korraldab OÜ Firestudio. „Tellimuse kriteeriumiks oli samuti hinna ja kvaliteedi suhe,” ütles Mustamäe linnaosavanem Kalle Mihkels.

Haabersti linnaosavalitsus teeb oma rahavale tuledemängu Õismäe tiigi juures. Selle korraldab Haabersti Vabaaja Keskus. Linnaosavanema Viktor Vassiljevi sõnul teevad kaks Õismäe elanike seltskonda juba traditsiooniliselt omal jõul ilutulestikku, mille ilu ei jää nende saluudile suurt alla.

Aasta esimesel päeval kell 00.15 on uusaasta ilutulestik Lindakivi kultuurikeskuse juures Lasnamäel. Korraldajad on linnaosavalitsus ja kohalikud ettevõtjad.

Ilutulestike maksumusi linnakantselei meediaosakonna juhataja Alar Rästa veel öelda ei osanud. “Eks ilutulestikuni ole veel aega ka,” sõnas Rästa.