Alaküla saab pealinna esindamise eest kuus 29 100 krooni ja Karu 27 100 krooni. Linnavalitsusest kinnitati Delfile, et eraldi lisatasusid meestel ette nähtud ei ole ning töösõidud tehakse vastavalt vajadusele esinduse eelarvest.

Kokku kulub kahe mehe palgaks ja korteriüüriks kuus 68 056 krooni, mis aastas teeb 816 672 krooni.

Suurimateks töövõitudeks tõi linnavalitsus välja kolm Allan Alaküla saavutust. Kõigepealt andis Eesti esindus Brüsselis oma panuse Balti Mere Strateegia aruteludesse, kus Tallinn rõhutas piirkondliku idenentiteedi ning piiri-üleste e-teenuste arendamise olulisust.

Teiseks rõhutas linnavalitsus Turu linnaga koosvõimeliste piletisüsteemide arendamise koostöölepingu sõlmimist, mis võib viia ka ID-pileti liidestamisele Soome e-piletiga. Tallinna oma eeskujul loodud ID-pilet on alates juuni algusest rakendatud Belgia riigiraudteel, mis loob samuti eelduse Eesti ja Belgia piletisüsteemide lähendamiseks.

Kolmandaks tegeleb Alaküla intensiivselt välisajakirjanike visiitide korraldamisega Eestisse: viimane oli juuli algul Korea Broadcasting Service välisuudiste teletiimi visiit, millel tutvustati e-Tallinna ja e-Eesti edulugu ning laulupidu.