Eile hommikul kella 7 ajal kukkus Lasnamäel alla Kalevipoja 17 korterelamu neljanda korruse rohkem kui tonni kaaluv lodžapiire. Korteriühistu juhatuse esimehe Taavi Kuri sõnul kukkus rõdupiire esialgsel hinnangul alla seetõttu, et tegu oli ehituspraagiga.

Bruns on selle väitega päri. "Ehituspraak on tõesti tõenäoline. Peab märkima, et toona ei jätkunud kuskil ehitustöölisi, tööle võeti igaüks, kes ehitusele tuli, aga suurte paneelide montaaž ei ole telliste ladumine, see on keerulisem. seal on vaja häid spetsialiste, aga neid ei jätkunud. Linnavõimud, mõistagi, iga paneeli jälgida ei jõudnud, vaid seda tegi ehituskombinaat, mis tähendab, et kontroll oli nõrk," nentis Bruns vene Delfile antud intervjuus.

Kunagise Tallinan linnapea Hardo Aasmäe väitesse, et Mustamäe ja Lasnamäe paneelmajad olid mõeldud 25 aastaks ning need tuleks nüüd lammutada, suhtub Bruns kriitiliselt. "See on lihtsalt rumalus, sest paneelelamutes elab enamvähem pool tallinlastest."

Brunsi sõnul on väide, et need majade eluiga on 25 aastat, jama. "Kui võtta eilne juhtum Lasnamäel, siis on kõige tõenäolisem see, et antud detail on halvasti monteeritud. See tähendab, et viga ei olnud majas, vaid detailis."