Tallinna linnakantselei avalikustatud majanduslike huvide deklaratsioonist selgub, et Sarapuu on abikaasaga ühiselt võtnud nii Swedbankist kui SEB-st üle 80 000 euro eluasemelaenu. Ka on tal Swedbankiga käendusleping tütre 6710-eurose õppelaenu kohta.

Sarapuule kuulub elamu Roosna-Allikul, korterid Tallinnas, Paides ja Tartus ning elamud Paides. Kõik viis kinnisvaraobjekti on ühisomandis. Tema omandis on ka hulk erinevate ettevõtete väärtpabereid.

Lisaks abilinnapea ametipalgale sai Sarapuu riigikogu kantseleilt eelmise koosseisu liikme töötasu, samuti saab ta AS Atko Grupp nõukogu liikme tasu, Järvamaa haigla nõukogu liikme tasu ning Paide spordi- ja tervisekeskuse nõukogu liikme tasu. Kuigi tema nimele sõidukeid registreeritud pole, saab Sarapuu isikliku sõiduauto ametisõitudeks kasutamise hüvitist.

Mihhail Kõlvartil on kolm pangalaenu kokku enam kui 127 000-eurose jäägiga. Tal on Swedbanki hüpoteeklaen 63 103 eurot, SEB eluasememelaen 28 251 eurot ning SEB preemialaen 35 790 eurot.

Kõlvartile kuulub kolm korterit Tallinnas ja viis elamumaad Viimsi vallas, neist kaks kaasomandis ja üks Loksa vallas. Kõlvartile kuulub ka 2007. aasta sõiduauto Mazda 6, mille kasutamise eest makstakse talle hüvitist.

Abilinnapea Eha Võrgul on Nordea pangalt võetud eluasemelaenu jääk 73 137 eurot ning sõiduauto kasutusrent summas 7051 eurot. Võrgu nimele autot registreeritud pole, kuid ta saab isikliku sõiduki ametisõitudeks kasutamise eest hüvitist.

Võrk saab Tallinna Tööstusparkide nõukogu liikme tasu ning Ettevõtluse Toetamise ja Krediidi Haldamise Sihtasutuse nõukogu liikme tasu. Talle kuulub kaks korterit Tallinnas ja elamumaa Saare maakonnas.

Kellel pole pangalaenu?

Pangalenu pole Taavi Aasal, Kalle Klandorfil ja Merike Martinsonil.

Abilinnapea Taavi Aasal on Põltsamaal kaasomandis nii elamu- kui maatulundusmaa ja mitmeid väärtpabereid.

Lisaks ametipalgale saab Aas Põltsamaa Varahalduse juhatuse liikme tasu. Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu liikme tasu, Tallinna Autobussikoondise nõukogu esimehe tasu, Eesti Linnade Liidu juhatuse esimehe tasu, Harjumaa Ühistranspordikeskuse juhatuse liikme tasu.

Kuigi sõidukeid Aasa nimele registreeritud pole, saab ta isikliku auto ametisõitudeks kasutamise hüvitist.

Abilinnapea Kalle Klandorfil endal laene pole, kuid ta on ühe eluasemelaenu ja ühe investeerimislepingu käendaja. Samuti on tal auto liisingleping summas 60 000 krooni. Klandorfile kuulub 2002. aasta sõiduauto Mercedes-Benz E 240, mille kasutamise eest ametisõitudeks saab ta ka hüvitist.

Abilinnapea Merike Martinsonile kuulub 2005. aasta sõiduauto Toyota Corolla, mille kasutamise eest ametisõitudeks ta saab hüvitist. Martinson saab lisatasu nii Ida- kui Lääne-Tallinna Keskhaigla ja lastehaigla nõukogu liikmena ning ja pensioni.

Kõik abilinnapead saavad ametipalka 2774 eurot kuus.