Täna toimunud konkursikomisjoni istungil valitigi seitsme kandidaadi seast Melehhova välja.

„Kindlasti ei ole tegemist lõpliku otsustega,“ sõnas haridusameti personaliosakonna juhataja Maie Ringo Delfile.

„Komisjon valis haridusameti juhatajale esitamiseks välja ühe kandidaadi. Kui juhataja otsustab positiivselt, siis esitatakse kandidaat linnavalitsusele kinnitamiseks,“ selgitas Ringo direktori määramise reglementi.

Tallinna linnavolikogu liige Svetlana Melehhova teatas esmaspäeval, et soovib ühineda Keskerakonna fraktsiooniga. Melehhova kuulus varem Reformierakonna fraktsiooni, kuid visati 2007. aasta lõpul erakonnast välja, kuna ta ei järginud erakonna poliitikat ning hääletas 2007. aastal Reformierakonna seisukohadele mittevastava Tallinna eelarve vastuvõtmise poolt.

"Keskerakond on alati seisnud kõigi Eesti elanike huvide eest ning teinud Tallinna juhtimisel väga palju nii eestlaste kui venelaste hüvanguks. Ma ei näe praeguste Eesti parteide seas Keskerakonnale ühtegi tõsiseltvõetavat alternatiivi," põhjendas Melehhova Keskerakonna fraktsiooniga liitumist.

Möödunud aasta alguses jäi Melehhova Balti jaama turu lähedal auto alla. Toona kahtlustas Melehhova, et õnnetusjuhtum oli seotud tema Reformierakonnale mittesobiva tegevusega volikogus.