Lähtudes teostatud liiklus- ja liikuvusuuringutest, on ristmikul kavas mitmed liikluskorralduse muudatused.

Nõmme turu parkla juurdepääsu parandamiseks suurendatakse sissesõidutee laiust 5,5 meetrilt 9,5 meetrile. Selle tulemusena peaks mahtuma üheaegselt kõrvuti pööret sooritama kolm autot.

Turu plats 5 ja Pärnu maantee 326 hoonetes asuvate äripindade teenindamiseks jäetakse piisav liikumisruum nii teenindavale transpordile kui ka kergliiklusteel ja kõnniteel liiklejatele. Turu platsile rajatakse ka uus bussipeatus.

Pärnu maantee 326 esisele alale rajatakse uue lahendusega keskväljak koos purskkaevuga. Keskväljaku haljastamiseks on valitud sellised liigid, mida leidub ka tüüpilistes koduaedades, et rõhutada Nõmme kui aedlinna staatust.

Tänavate äärde istutatakse suurelehise pärna read, täpsemalt 20 puud Turu platsi tänava sõidutee äärtesse.

Parkimise korrastamiseks muudetakse Vana-Mustamäe tänaval ühepoolne parkimine kahepoolseks. Jaama tänav 1 ja 1a maja ees muudetakse ristiparkimise kohad 45-kraadise nurga all pööratud parkimiskohtades. Lisaks tuleb Jaama tänav 1 maja ette 30-kohaline jalgrattaparkla.

Nõmme keskuse ristmiku ümberehitustööd on kavandatud teostada aastatel 2021–2022. Töid planeeritakse alustada 2021. aasta talvel ning avada ristmik liiklusele 2021. aasta sügisel, mil toimuvad ka järgmised kohalikud valimised. Viimistlus- ja haljastustööd lõpetatakse aastal 2022.