Tallink Grupi Tallinna Vanasadamas ja Paljassaare sadamas opereerimise taastumist ootavad laevad Silja Europa, Victoria I, Baltic Queen, Romantika ja Isabelle tervitavad homme hommikul kõiki eestimaalasi erakordse udupasunakooriga. Sellega liitub ka Tallinna-Helsingi liinil opereeriv laev Star, samal ajal viivuks Tallinna sadamas viibib.

Kui laeva udupasunatel on tähtsa päeva puhul Eesti vabariigi hümni mängitud ka varasematel aastatel, siis tänavune koor on haruldane.

"Sellises koosseisus ja nii suurt udupasunakoori pole varem ühes linnas koos olnud võimalik kuulda," ütles Tallink Grupi kommunikatsioonijuht Katri Link. Ta lisas, et loodetavasti on järgmisel aastal laevaliiklus taastunud ning nii haruldast udupasunakoori enam uuesti kuulda ei õnnestu.

Link lausus, et Tallinki töötajaskond soovib pasunahelidega kõikidele kaasmaalastele ilusat ja tervislikku vabariigi aastapäeva ja tänab toetuse eest sel keerulisel ajal. "Loodetavasti kostab pasunate tervitus paljudele tallinlastele kenasti koju ja tõstab sel aastal kodusel aastapäeval tuju."