Ettevõte ei avalikusta, kellele ja kui palju tasusid maksti, viidates ametilepingute konfidentsiaalsusele. Jaanuaris TAKi juhtkonnast lahkunud Mati Mägile ja oktoobri lõpus pensionile siirdunud juhatuse esimehele Hugo Linholmile maksis Tallinna linnale kuuluv TAK lahkumishüvitisteks 302 000 krooni. Kuidas summa täpselt jagunes, ettevõte ei avalikusta ning viitab taas konfidentsiaalsusele, kirjutab Äripäev.

Lisaks lahkumishüvitistele maksti juhtkonnale üsna märkimisväärselt ka puhkusetasusid — kokku ligi 368 000 krooni.

TAKi pressiesindaja Sirje Roht ütles, et tegemist on juhatuse liikmetele makstud puhkusetasudega vastavalt reaalselt kasutatud puhkusepäevadele aastas ja töölt lahkunud juhatuse liikmetele makstud puhkuse kompensatsioonidega kasutamata jäänud puhkusepäevade eest.

Lisaks lahkumishüvitistele ja puhkustasudele on ettevõtte juhtkonnale makstud 135 125 krooni preemiaid. Roht ütles, et tegemist on juhatuse liikmetele makstud preemiatega tööjuubelite eest. Selle aasta kümne kuuga on TAKi nõukogule ja juhatuse liikmetele makstud tasusid kokku 2,28 miljonit krooni, sellest teenistus- ja töötasud moodustavad 1,48 miljonit krooni.