Pea kümme päeva tagasi teatas Tallinna linnavalitsus, et linnahalli nõukogu esimehe kohalt vallandati Meelis Pai, kes oli teinud lepingu, millega võttis iseennast tööle linnahalli kunstiliseks juhiks.

Pai kavatses endale täiskohaga töö eest maksta 3500 eurot kuus. Tänane Eesti Päevaleht võrdles meenutuseks, et kui Pai kaks aastat tagasi samuti paljudele üllatusena Salme kultuurikeskuse kunstilise juhi kohal maandus, oli tema palk seal 1200 euro kandis. Selles ametis on Pai siiani.

Iseendaga tehtud lepingus määras Pai endale veel omajagu hüvesid. Näiteks on seal sõnaselgelt kirjas, et Pai palk tõuseb igal aastal viis protsenti, peale selle võib talle majandusaasta heade tulemuste põhjal boonust maksta. Paile oli ette nähtud tööauto ja linnahall pidi kinni maksma tema mobiiltelefonikulud kuni 300 euro eest kuus.

Iga-aastast puhkust on Paile lepingus määratud 35 kalendripäeva. Kui mingil põhjusel tekkinuks olukord, kus tööleping tuleb poolte kokkuleppel lõpetada, pidanuks linnahall Paile hüvitiseks maksma poole aasta palga.

Klõpsa pildile ja loe täismahus lepingut, millega Meelis Pai iseennast linnahalli kunstilise juhi ametikohale tööle võttis: