Delfile teadaolevalt on Mangi vastu esitatud ka avaldus politseisse. Politsei uurib, kas tegu on seksuaalse ahistamisega.

"Pealtnägija" reklaamib oma lehel: "Selle nädala "Pealtnägijas" kuulete oma kõrvaga, kuidas üks väga tuntud avaliku elu tegelane oma naiskliente ahistab." Klipis on näha, et ahistajast rääkiva naise nägu on varjatud.

„See oli reaalselt käperdamine,“ ütleb Mangi poole personaalse horoskoobi saamiseks pöördunud Kätlin, kelle sõnul läks tähekaardi konsultatsioon sujuvalt üle intiimseks tšakrate avamiseks. „Ta krabas mind sõna otseses mõttes jalge vahelt,“ kirjutab ERR.

„Käed läksid pükstesse,“ lisab samalaadse kogemuse saanud Kaja, kelle sõnul otsitakse Mangilt tihti abi just raskel elu hetkel. „Kerge viha tekib, et ta kasutab ära inimesi, kes on võibolla sel hetkel natukene nõrgemad, kui nad muidu on olnud,“

Hoolimata, et "Pealtnägija" toimetusel on teada viis juhtumit ja kaks episoodi neist koguni lindis, eitab 68-aastane Igor Mang ahistamist kategooriliselt.

„Mitte midagi sellist ei olnud,“ nendib Mang. Maksimum, mis klientidega toimus, on tema sõnul kallistamine ja kõik süüdistused tema aadressil osa viimase aja meestevastasest kampaaniast. „Sellega on nüüd mingi hullus on,“ viitas Mang #MeToo-kampaaniale.

Vaatamata korduvatele katsetele astroloogi telefonitsi tabada, jäi Mang Delfi toimetusele kättesaamatuks.

Delfi püüdis Mangiga rääkida ka tema Tallinnas asuvas kodus. Tema korteri ukse avas hetkeks eakamapoolne daam, kes ukse siiski kohe sulges. Daam ütles Delfi ajakirjanikule, et Mang on ära ja ei tule koju tagasi veel niipea. Daam ütles ka, et Mang ei soovi meiega suhelda.