Pukk märkis, et sündmustest pole mõtet ette rutata ja olukord TTV osaluse müügiga on sama, mis veebruari keskel. "On olnud huvi tundmise kontaktid, aga konkreetsete läbirääkimisteni pole me jõudnud," ütles Pukk Delfile.

Puki sõnul on TTV osaluse müügi näol tegemist keerulise protsessiga, kuhu tuleks kaasata linnavolikogu, kelle otsusel sihtasutus loodi; Tallinna linnavalitsus ja kanali nõukogu.

Müügiprotsessiga edasi liikumist ei välista ka Tallinna linnapea ja TTV nõukogu esimees Taavi Aas, kuid nõukogu pole Puki kinnitusel TTV osaluse müüki otseselt veel arutanud. "Kui rääkida teoreetiliselt, siis alles sellisel juhul on võimalik nõukogu tasandil asja arutama hakata, kui on olemas investor, kes tunneb osaluse ostmise vastu kindlat huvi ja on ka mingi nägemuse esitanud. Nõukogu esimees on seisukohal, et minnakse edasi koos partneritega kui võimalik ja omapäi kui vajalik," rääkis Pukk.

Kindlat graafikut TTV osaluse müügi kohta koostatud ei ole, sest see sõltub suuresti sellest, millised on uue juhtkonna vedamisel ellu viidud programmimuudatuste ja muude reformide tulemused.

"Iga võimaliku investori huvi on, et TTV oleks efektiine, heade finantstulemustega, võimalik hästi juhitud ja toodaks võimalikult kvaliteetset programmi," selgitas Pukk ja lisas, et võimalikud investorid ootavad vahekokkuvõtet, kuidas telekanalil läinud on.

"Selle aasta jooksul ei juhtu tõenäoliselt veel midagi. Kaasamised, ostud ja müügid on keerulised protsessid ja investorid ootavad kindlust, et oleme 2016. aasta lõpus aset leidnud ebameeldivustest üle saanud," viitas Pukk ülemöödunud aasta lõpule, kui keskkriminaalpolitsei pidas kinni toonase TTV juhi Tooomas Lepa, töötaja Mart Ummelase ja veel kaks inimest.

Tegemist oli 2016 aasta juuni lõpus alustatud kriminaalmenetlusega, mille raames uuritakse suures ulatuses Tallinna Televisiooni rahade omastamist.