"Olen tänulik usalduse eest, mis võimaldab mul jätkata liidu juhina," ütles Aas. "Eesti omavalitsuste tugevus peitub ühistegevuses ning meeldiv on tõdeda, et ELLi liikmete arv kasvab. Püüame seista tugevama regionaalpoliitika ning omavalitsuste heaolu eest, kogemuste vahetamine nii omavahel kui ka Euroopa tasandil on märksõnaks ka sel valimisperioodil," sõnas ta.

Aas rõhutas, et ELL peab kindlasti näitama oma aktiivsust ka taas päevakorda kerkinud haldusreformi küsimuses.

ELLi juhatuse liikmeteks valiti Kohila vallavanem Heiki Hepner, Rakvere linnapea Mihkel Juhkami, Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid, Tartu linnavolikogu esimees Aadu Must, Põlva vallavanem Georg Pelisaar ja Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann.

ELL on üleriigiline omavalitsusliit, mille eesmärgiks on esindada ja kaitsta liikmete huve nii riigisisesel kui ka maailma tasandil. Liidu tegevusvaldkond haarab kogu kohaliku omavalitsuse korraldust, alates eelarvetest ja lõpetades välissuhtlusega. ELLi liikmeteks on 2014. aasta seisuga 28 Eesti linna, lisaks 16 valda ja 1 alev, mis hõlmab kokku 913 732 elanikku. Liit on tegutsenud vahepealse katkestusega 1920. aastast alates ning taastas oma tegevuse 1990. aastal.